PERSONAL TRAINING


WAT GA JE BEREIKEN MET EEN PERSONAL TRAINER?

Door te trainen met een Personal Trainer haal je het maximale uit de beschikbare tijd voor een training die je hebt. Het is de meest efficiënte en effectieve manier om in topconditie te komen en te blijven. Met de persoonlijk aandacht, Personal training op maat en de materialen die worden aangereikt kan je voor jou het meest optimale resultaat bereiken. Als trainer ken ik jouw wensen, jouw grenzen en zal ik je altijd blijven motiveren om verder te gaan. Dit zal er ook voor zorgen dat je niet alleen fysiek maar ook mentaal sterker zal gaan worden.

Naar een doel werken is een proces hierbij spelen veel factoren mee die je kunnen afleiden van het doel, denk aan stress op het werk, jonge kinderen die je 's nachts wakker houden, onverwachtse gebeurtenissen of andere zaken die je niet in de hand hebt. Tijdens het proces zal ik je helpen om dat het doel altijd goed zichtbaar blijft en dat we daar de focus op blijven houden.

WAAROM EEN PERSONAL TRAINER

Voor iedereen kan er een andere reden zijn om langs te komen, denk aan:

  • Gewichtsverlies
  • Voedingsadvies
  • Conditie verbetering
  • Voorbereiding op een evenement
  • Fysieke verandering van het lichaam
  • Starten met trainen na een zwangerschap
  • Stok achter de deur
  • Veranderen van een leefstijl

Een Personal Training is altijd afgestemd op een van de vooraf gesproken doelen en zal zo nodig worden aangepast als naarmate de tijd de doelen verschuiven.

Ik werk standaard vanuit mijn eigen studio in Culemborg, op verzoek kom ik ook bij je thuis of trainen we op een mooie buitenlocatie. Het gebied waar ik werk is Culemborg en de regio daarbuiten, denk dan aan Beusichem, Geldermalsen, Buren, Beesd en Leerdam.

Wil je meer informatie over personal training of wil je ter kennismaking langskomen voor een (gratis) proefles?
Neem dan contact met mij op! Ik ontmoet je graag bij Duurzaam Fit!

Personal Training Duurzaam Fit
Personal Training Duurzaam Fit 1b
Personal Training Duurzaam Fit 1c

SMALL GROUP TRAINING

Personal Training in een kleine groep van 2 tot maximaal 4 personen.

Door een kleine groep van bijvoorbeeld, vrienden, collega's, partner of teamgenoten samen te stellen kan je onder persoonlijke begeleiding sporten in de studio. Door de kleine groep is er nog steeds voldoende aandacht voor het individu en de kwaliteit dus erg hoog.  Doordat je met bekenden traint is het niet alleen uitdagend maar ook leuk om samen aan een doel te werken. Belangrijk is wel dat de individuele doelen niet heel ver van elkaar liggen, dit kunnen we samen ontdekken met een intake.