BOOTCAMP


BOOTCAMP IS DE IDEALE WORKOUT VOOR IEDEREEN

Bootcamp betekent sporten in de buurt op een veldje/ plein niet ver van je huis in Culemborg. De belangrijkste peilers zijn: conditie, kracht en plezier en dit allemaal in een workout van een uur. We maken gebruik van de spullen die in de buurt aanwezig zijn maar ook van kettlebells, weerstandbanden, sandbags en andere artikelen die worden meegenomen om elke week weer een gevarieerd programma af te werken.

Doordat we rekening houden met de verschillende niveaus van mensen, helpen we iedereen het maximale uit de bootcamp te halen. Dit alles onder professionele begeleiding om dit op een veilige en leuke manier te doen.

Werk, kinderen, het huishouden en de dagelijkse gang van zaken nemen al genoeg tijd in beslag, als je dan zonder reistijd kan sporten in je eigen buurt is de drempel erg laag om mee te doen.

De bootcamp gaat bij bijna alle weersomstandigheden door. Bij zeer slecht weer zullen we de bootcamp naar binnen verplaatsen op de Parallelweg West 15A.

Onderaan vind je de locaties en tijden van de Bootcamp die er op dit moment zijn.

Bootcamp Culemborg
Bootcamp Culemborg en Beusichem
Personal Training Culemborg

LOCATIES, TIJDEN & TARIEVEN

  • Donderdagavond van 20:00 tot 21:00
  • Zondagochtend van 09:30 tot 10:30

Wisselende locaties die per mail/whatsapp tijdig gecommuniceerd worden.

Zijn er bij jou in de buurt minimaal 6 mensen die willen sporten, meld je dan aan en we zoeken samen naar een geschikte locatie en tijd.

Proefles gratis
€32,50 per maand
Partner abonnement €60 voor 2 personen
Strippenkaart 10 stuks €99