Mijn eerste maand als ondernemer van Duurzaam Fit


Mijn eerste maand als ondernemer van Duurzaam Fit

Op 1 juni heb ik mij ingeschreven bij de KVK in Utrecht onder de naam Duurzaam Fit. Op dezelfde dag kreeg ik ook de sleutel van mijn pand Achter ’t Zand 56 in Culemborg. Dit is het voormalige pand waar Fysiotherapeut Coret ook in heeft gezeten.

Na goede oriëntatie heb ik een goede vloer besteld bij Rubbermagazijn.nl die goed geluiddempend is en er ook nog mooi uitziet. Bij Fitness24.nl heb ik mijn fitnessartikelen besteld en deze werden al snel geleverd en vakkundig geïnstalleerd. Na wat heen en weer zetten van de spullen heb ik de ideale indeling gevonden.

Voor mijn buitentrainingen, zowel Personal training en Fit voor je Deur (bootcamp) heb ik een elektrische bakfiets gekocht, hiermee kan ik makkelijk de regio Culemborg en Beusichem mee bedienen zonder dat ik een auto nodig heb. De bak is groot genoeg om voor grote groepen spullen mee te nemen en de ondersteuning zorgt ervoor dat ik zelf met 100 kilo aan extra bagage nog gewoon 25 km/u kan rijden. Ideaal dus voor mij en nog Duurzaam ook 🙂

Nu ruim een maand later voelt alles erg comfortabel en ben ik blij met de keuzes die ik heb gemaakt. Er is nog meer dan genoeg te doen qua inrichting van het pand en andere presentaties maar dat heeft gewoon tijd nodig. Ondertussen geef ik aan 2 groepen bootcamp, op donderdagavond en op zondagochtend en op de andere uren Personal training aan diverse klanten en trainen geven is het leukste om te doen.

Het ondernemerschap bevalt mij ook goed, alle keuzes die je maakt of het nou goede of slechte zijn die maak je zelf. Het maakt je weer wijzer in het ondernemen en als het goed is leer je ervan.

Het is een mooie eerste maand geweest en als dit een voorbode is voor de toekomst ben ik erg blij!

Fijne dag!

Groet Marijn

Duurzaam Fit interieur
Duurzaam Fit interieur 1